head main hirek

(J)Összművész-délután

(J)Összművész-délután

Február 21-én Bátki Fazekas Zoltán lesz az operaházi talk-show vendége.

Folytatódik Bátori Éva nagy sikerű talk-showja a patinás Székely Bertalan teremben.

 

A vendégművész ez alkalommal Bátki Fazekas Zoltán operaénekes, költő, dalszerző lesz, valamint a fellépők között köszönthetjük még Hűvösvölgyi Ildikó színművészt és a fővendég családját: Veréb Judit énekművészt, Bátki Fazekas Ilonát és Lenkét.

 

Bátki Fazekas Zoltán operaénekes, költő, dalszerző, akit hazánk összes operatagozattal rendelkező kőszínházának közönsége jól ismer. Akárcsak a budapesti, hiszen a bariton 1998-tól énekel a Magyar Állami Operaházban is. Fellépett Hollandiában, Németországban, Ausztriában, Lengyelországban és az USA-ban. Évek óta ír verseket ís, előadóestjein mára saját költeményeinek megzenésített változatát is meghallgathatja a publikum.

Hűvösvölgyi Ildikó nem először lesz partnere ebben – Bátki Fazekas Zoltánnal együtt a színésznőt is várják a 21-i (J)Összművész-délutánra.

 

A házigazda Bátori Éva szoprán, a zenés beszélgetések megálmodója. Miután vendégét jól kifaggatta, közös muzsikálásra kérte, kávéra és süteményezésre hívja a jelenlévőket, akik a meghívott művész társaságában, kötetlen formában tovább folytathatják a beszélgetést.

 

Jegyár: 2.000 Ft/fő. Belépés megváltott jeggyel a Dalszínház utcai bejáratnál 15:45-től, helyfoglalás érkezési sorrendben.

 

Helyszín: Operaház - Székely Bertalan terem

 

Dátum: 2015. február 21., 16:00-17:00 óráig