ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

head main programajanlo

Vásáry André nőnapi gálakoncertje

Vásáry André nőnapi gálakoncertje

Nőnapi gálakoncert Vásáry André és a Magyar Virtuózok közreműködésével.

Hazánk egyetlen férfi szopránja, a három arany és egy platinalemezzel büszkélkedhető Vásáry André és a nemzetközi rangú Magyar Virtuózok Kamarazenekar közös gálakoncerttel köszönti a hölgyeket március 10-én, szombaton este 7 órakor kezdődő hangversenyével a Hilton Budapest Hotel Báltermében.

 

Az előadáson bravúráriák, kamarazenekari darabok és cross-over dallamok csendülnek fel, többek közt Haydn, Vivaldi, Giordani, Händel, Kodály , Saint-Saëns, Webber és Morricone szerzeményeiből válogatták össze műsorukat az előadók.

 

A Magyar Virtuózok Kamarazenekar alapítója, művészeti vezetője és állandó szólistája, a Kossuth-díjas hegedűművész Szenthelyi Miklós, ezúttal nemcsak hangszeres szólistaként, de karmesterként is fémjelzi az előadást.

 

Mindazoknak, akik még emlékezetesebbé és romantikusabbá szeretnék tenni ezt a gyönyörű estét, VIP-jegyeket kínálnak a rendezők. A VIP-jegy magában foglal egy háromfogásos gyertyafényes vacsorát is a Hilton Budapest Hotel pazar dunai panorámát kínáló ICON Éttermében.

 

(A Unique Voice Management sajtóközleménye)



vasary_andre_nonap_vendegnagy